Hårfager och trasselsudd

Julen och vintern brukar ibland kopplas till uttrycket "in the time of angels" , vilket låter fint och mysigt. Kan dock upplysa er om att dessa änglar inte lär se ut som de ni föreställer er. Blont, lockigt, svalande hår som böljar i vinden. I don't think so. Må hända att de har guds högra hand till frisör, men ändå det går inte att se ut så den här tiden på året.

Tunnt, lockar som vägrar rulla ihop sig och hårstrån som pendlar mellan att stå rakt upp eller ligga klistrade mot pannan. Vinterhår innebär inte "bad hair day" en dag i veckan. Vinterhår innebär bad hair månader i sträck. För hur kul är det egentligen att se ut som den skrämda dockan i tomteverkstan på julafton eller som att man haft lite väl nära kontakt med clownen och fått mer än en ballong gniden i skallen? Lägg sen till det här att du lyckats passa in en frisyr delvis på utväxt, som gör att du inte ens kan sätta upp städmoppen ordentligt i en vanlig hästsvans.

Någon som har ett tips på hur man kan se vettig ut i skallen även så här års? Jag börjar tröttna lite på att dag in och dag ut vara tjejen med den obeftliga frisyren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback