Grattis till mig

Hipp hipp. Vi kan konstatera att jag inte kan sakna mycket i mitt liv eftersom jag detta år inte lyckats klämma ur mig några presentönskningar alls egentligen. Bara le och vara glad över det antar jag :) Numer önskar jag mig nog mest bara sånt som inte går att köpa för pengar...och så sen pengar förstås. En rejäl travvinst eller nåt sånt vore en trevlig present.

Slut på en era

Dagarna som student är äntligen över. Efter väldigt många om och väldigt många men så vågar jag nu säga att jag klarat sista tentan och med den stängt boken jag kallade "mitt liv som halvstudent". Kände mig aldrig som någon student, det är där halvan kommer in, utan mer som en person som jobbade och pluggade lite extra vid sidan om. Men hur som helst så var jag ju tvungen att ta alla mina poäng för att kunna få ut en examen och vid sextiden idag så verkar det som att jag kirrade det. Jippie!

Jag har väldigt starka planer på att låta denna blogg gå samma väg som mina studier, i graven, så detta kan bli mitt sista "riktiga" inlägg. Känns som att det finns mycket annat där ute som konkurrerar med bloggandet och som alla gånger får gå före. Sen har jag också börjat ifrågasätta hela fenomenet att blogga (blir en krönika om det snart) och meningen med att lämna ut sig själv på detta sätt.

Trevlig junikväll och grattis till alla andra som klarade Pofen idag!!