27 dec Kärleksagenterna

Såg just att Sveriges Television gett sig på att göra en barnversion av TV3:s program Singelcoacherna. Här är namnet istället Kärleksagenterna och dem som coachar och coachas är barn. Att bedömma deras ålder är svårt. Det känns ibland som att när man själv tagit sig förbi mellan- och högstadiet så är det väldigt svårt att skilja dem som befinner sig där nu åt. Om någon är liten femma eller en stor åttan blir plötsligt svårare än man någonsin väntat sig att bedöma.

Hur som helst var programmet till viss del en rejäl rip off på treans satsning. Lite trist, men kan dock säga att det tog sig. För är det något som barn har så är det förmågan att se det enkla i livet och dess mysterier. Och tipsen om hur man bäst ber någon om förlåtelse (msn fanns med, oj oj vad livet förändras, vad hände med en lapp i jackfickan) eller hur man ska göra om man vill få pussas lite, passar faktiskt även en vuxen.

Kanske finns skäl att titta på barnprogram lite oftare. Verkar trots allt som att de har de enkla svaren på de lätta frågorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback